Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На Запорізькому напрямку ЗСУ знищили ворожу техніку (ФОТО)

На Запорізькому напрямку ЗСУ знищили ворожу техніку (ФОТО)

На Запорізькому напрямку ЗСУ знищили ворожу техніку (ФОТО)

Бійці ЗСУ продовжують відвойовувати у російських окупантів кожен метр української землі. Військові прокладають шлях до перемоги, знищуючи ворожу техніку.

На Запорізькому напрямку українські бійці розбили танк Т-80БВМ та дві БМП-2. Також знищено ударний вертоліт Ка-52 “Алігатор”, два літаки Су-25.

Наші ППО сьогодні дуже вдало відбивали атаки ворога та збили майже всі ворожі ракети, спрямовані на міста України.

Нагадаємо, окупаційні війська сьогодні вдень обстріляли із «Градів» село Мала Токмачка Оріхівського району. Відомо про трьох загиблих мирних жителів.

Окупанти продовжують бомбардувати мирні населені пункти забороненими боєприпасами. Так, днями вони обстріляли Запорізький та Пологівський район із реактивних систем залпового вогню та касетних снарядів.