Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Сесію міської ради Запоріжжя скликають 28 вересня

Сесію міської ради Запоріжжя скликають 28 вересня

Сесію міської ради Запоріжжя скликають 28 вересня

Запорожский горсовет

15-ту сесію Запорізької міської ради, яку було призначено на кінець серпня, перенесли на 28 вересня. Це сталося через обшуки, які проводили у міськраді.

Розпорядження про перенесення сесії підписав в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв. Документ опублікував на своїй сторінці у Фейсбуку депутат Михайло Прасол.

Нагадаємо, 30 серпня обшуки провели у міськраді; обласної військової адміністрації; складських приміщеннях та за адресами проживання причетних до злочину осіб.

Правоохоронці перевіряли документи та всі речові докази, які можуть свідчити про низку правопорушень, у тому числі розкрадання гуманітарної допомоги.