Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Жителів Оріхівської громади закликають евакуюватися

Жителів Оріхівської громади закликають евакуюватися

Жителів Оріхівської громади закликають евакуюватися

Орехов

В Оріхівській територіальній громаді місцевим мешканцям рекомендують евакуюватися на безпечніші території через активні бойові дії.

Про це повідомляє Оріхівська громада.

Не наражайте на небезпеку себе і своїх рідних. Переїжджайте у безпечне місце для збереження життя та здоров’я, – рекомендують оріхівцям.

Їм рекомендують виїхати до Запоріжжя чи Центральної та Західної частини України. Евакуація буде проводитись за списками.

Телефон для довідок: +380997629914

Як писав раніше Inform.zp.ua, окупанти за минулу добу обстріляли низку населених пунктів: Темування, Гуляйполе, Щербаки, Камишеваха, Малі Щербаки, Оріхів, Білогір’я, Новоданилівка, Червоне, Малинівка, Юрківка, Новоандріївка, Полтава , Мала Токмачка, Кам’янське.