Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Українська розвідка зробила важливе попередження на 24 серпня

Українська розвідка зробила важливе попередження на 24 серпня

Українська розвідка зробила важливе попередження на 24 серпня

День Независимости Украины

Українців просять бути особливо обережними 24 серпня через загрозу ракетних ударів та провокацій з боку Росії.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки України.

Мешканців України попереджають про підвищену загрозу атаки з боку Росії.

Є підвищена загроза ракетних ударів та інших провокацій як усередині країни, так і зовні. росія та путінський режим атакували незалежність України та незалежну Україну. Вони дійсно схиблені на датах та символах, тому логічно було б бути перестороженими та готовими до того, що і День незалежності буде атаковано. Україна готова до цього. Те, що в Росії залишається ще велика кількість ракет – хай і не високоточних – це правда, біди можуть народити ще багато. Це не зламає ні дух, ні волю до опору… і перебіг війни. Але повітряна тривога – це серйозний сигнал, усі його мають враховувати. Особливо 23 та 24 серпня – це не просто слова, треба бути особливо обережними, – заявив представник ГУР МО України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону.

Як писав раніше Inform.zp.ua, під час святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України 23-25 ​​серпня у Запоріжжі запровадять заборону на проведення мирних зборів, мітингів, походів та демонстрацій, інших масових заходів.

За інформацією голови Запорізької ОВА Олександра Старуха, довгу комендантську годину на День Незалежності в Запоріжжі не вводитимуть.