Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запорізькій області триває підготовка до візиту місії МАГАТЕ

У Запорізькій області триває підготовка до візиту місії МАГАТЕ

У Запорізькій області триває підготовка до візиту місії МАГАТЕ

ЗАЭС. Иллюстративное фото

Сторона агресора вирішила допустити на Запорізьку АЕС спеціалістів місії МАГАТЕ. З боку України в регіоні триває підготовка до їхнього візиту.

Про це повідомив голова ЗОВА Олександр Старух в ефірі каналу “Еспресо”.

У Запорізькій області готуються до приїзду спеціалістів МАГАТЕ. Представники моніторингової місії проконтролюють ядерну безпеку на Запорізькій АЕС.

«Багато залежить від того, як та сторона буде дотримуватися принципів ядерної безпеки та принципів здорового глузду. Стабілізація ситуації на ЗАЕС здебільшого завдання міжнародної спільноти та організацій, які за це відповідають» – розповів Старух.

Нагадаємо, у Нацполіції Запорізької області призначили нового начальника. Наразі поліцію регіону очолив Артем Кисько.