Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Вибухи у Мелітополі змусили окупантів закрити виїзд до Криму

Вибухи у Мелітополі змусили окупантів закрити виїзд до Криму

Вибухи у Мелітополі змусили окупантів закрити виїзд до Криму

оккупанты военный рф мелитополь

Після вибуху у Мелітополі ввечері 17 серпня окупанти заблокували виїзд у бік окупованого Криму. Вибух пролунав біля комендатури окупантів.

Про це розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров під час телемарафону.

Він зазначив, що останні два тижні на території Мелітополя у місцях дислокації техніки та концентрації окупантів постійно відбуваються вибухи. Один із таких пролунав учора у Мелітополі біля окупаційної комендатури.

Відразу вони перекрили весь квартал, і сьогодні ми не можемо чітко сказати, скільки є вбитих і поранених ворогів, — сказав Федоров.

Також учора увечері вибух пролунав у Кирилівці на місці складу боєприпасів на березі Азовського моря.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Мелітополь знаходиться у 80-кілометровій зоні радіаційної поразки у разі аварії на Запорізькій АЕС. Тому місцевих мешканців вкотре закликали евакуюватись.