Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Війська росії відстежують позиції ЗСУ на Запорізькому напрямку за допомогою БПЛА

Війська росії відстежують позиції ЗСУ на Запорізькому напрямку за допомогою БПЛА

Війська росії відстежують позиції ЗСУ на Запорізькому напрямку за допомогою БПЛА

российский беспилотник

На Запорізькому напрямку ворог проводив повітряну розвідку БПЛА біля Степногірська, Щербаків, Степного та Гуляйполя.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти обстрілювали позиції українських військових із танків, ствольної та реактивної артилерії.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, минулої доби окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Омельник, Жовтеньке, Таврійське.

Надійшло 15 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури внаслідок ворожих обстрілів.

Нагадаємо, партизани підірвали залізничний міст у Мелітопольському районі. Він був на південному заході від міста. Окупанти не можуть відновити його вже другу добу.