Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Купити книги та комікси стає все більш зручним через інтернет-магазин Книгарні «Є»

Купити книги та комікси стає все більш зручним через інтернет-магазин Книгарні «Є»

Купити книги та комікси стає все більш зручним через інтернет-магазин Книгарні «Є»

Більшість витрат українців «ковідної» тисячі були спрямовані саме в книгарні. Там люди купували книги та інші друковані та електронні видання. Це вкотре доводить, що наша нація любить читати. А інтернет-магазини книгарень подбали про те, щоб цей процес був ще й зручним.

Збільшення зацікавленості до книжок, як в електронному, так і в друкованому форматі, спричинила ажіотаж в книгарнях. Для любителів робити все в онлайн-режимі та без черг Книгарня «Є» надає українському читачу широкий вибір вітчизняної та закордонної літератури, яку можна придбати через інтернет-магазин.

Які переваги купувати книги та комікси онлайн

По-перше, це значно економить час. Не потрібно проводити час у транспорті по дорозі в книгарню, витрачатися на проїзд та зайвий раз контактувати з людьми в часи пандемії.

По-друге, в інтернет-магазині Книгарні «Є» значно більший вибір товару. Для будь-якого віку та в залежності від уподобань легко можна знайти дитячу, художню, нехудожню, довідникову літературу, видання іноземними мовами, карти, атласи, путівники, альбоми, періодичні видання та інші супутні товари.

Є ще одна велика група товарів, яка часто користується популярністю серед читачів – комікси. Вони знаходяться у розділі художньої літератури, та мають свої тематики – комікси Marvel, дитяча, космічна фантастика. Понад 30 серій книг, різні види обкладинок та дві мови на вибір – те, перед чим практично неможливо встояти!

Набирають популярність в українців – графічні альбоми з колекціями зображень за мотивами популярних анімаційних, художніх фільмів та комп’ютерних ігор. Високий інтерес відзначений артбуками Гравіті Фолз, Рік і Морті, Cyberpunk 2077. Графічні романи вже стали частиною культурного життя таких країнах, як Японія, Південна Корея, США, Бельгія, дедалі більше шанувальників цього жанру з’являється і Росії, зокрема і колекціонерів рідкісних випусків. Серед найбіль популярниз коміксів у 2022 році стали: “Моя геройська академія”, “Токійський гуль”, “Атака на титанів”, “Рік і Морті”, “Гравіті Фолз”, “Death Note. Black Edition», «Рослини проти зомбі», «Милий дім Чі», «Бетмен. Вбивчий жарт», «Месники. Початок”.

Як купувати онлайн вигідніше

Перевірений спосіб вакцинованих українців, які отримали 1000 грн за вакцинацію – сплатити за книжки картою «єПідтримка». Це можна зробити на сайті під час оформлення замовлення. Для цього необхідно вказати реквізити картки «єПідтримка» – номер картки, термії дії та код CCV, який знаходиться на звороті віртуальної картки. Оплатити замовлення потрібно відразу або не довше, ніж за 24 години з моменту його оформлення.

Також на сайті Книгарні «Є» часто можна натрапити на вигідні акції. Одна з них – діє в інтернет-магазині до 10:00 23.02.22. Книголюбам пропонують літературу різних видавництв зі знижками до -70%. Детальніше про акцію на сайті book-ye.com.ua.