Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Білизна для жінок з пишними формами: як не помилитися з вибором

Білизна для жінок з пишними формами: як не помилитися з вибором

Білизна для жінок з пишними формами: як не помилитися з вибором

Білизна для жінок

Кожна жінка красива. Це факт, який неможливо заперечити. Головне, що має засвоїти власниця нестандартної фігури, принади потрібно показати в вигідному світлі. Повнота – не недолік, а особливість. Щоб відчути себе вродливою, достатньо підібрати правильну нижню білизну.

Білизна для жінок
Білизна для жінок

Особливості

Комплекти для власниць пишних форм виконують одразу декілька функцій:

  • підкреслюють переваги фігури;
  • правильно розподіляють навантаження;
  • моделюють фігуру;
  • робить непомітними недоліки;
  • підтримує форми.

Образ жінки стає набагато привабливішим завдяки бюстгальтеру і трусикам, які придають формам чіткої й виразної форми. Лишаючись непоміченою, натільна білизна не тільки підвищує фізичний комфорт, але й дарує жінці упевненість у своїй привабливості. Остання дозволяє відчути неперевершеність і дарує рішучість.

Білизна для жінок з пишними формами буде виконувати всі свої функції тільки якщо вона буде відповідного розміру. Головний критерій, яким варто керуватися, обираючи – бюстгальтер повинен підтримувати, а не додавати об’єму. Пуш-ап – ідеальна модель для панянок з маленькими грудьми. З ціллю зменшити навантаження на спину й плечі, білизну великого розміру шиють по-особливому. Характерні риси таких моделей:

  • Міцна тканина.
  • Підсилювальні елементи, які підтримують груди, не здавлюючи їх.
  • Надійні декілька рівневі застібки.
  • Широкі лямки на бюстгальтерах і бокові частини на трусиках.

Зручний комплект – це ключ до свободи. В такій білизні не відчувається дискомфорту, не зважаючи на місце перебування – дім, офіс, тренажерний зал. Натільний одяг не буде спричинювати навіть найменшого дискомфорту.

Тонкощі вибору

Перше на що звертають увагу жінки, переглядаючи каталог або вішаки в магазині – естетичність. Але в випадку великих форм ключову роль грає не стільки краса, скільки функціональність. Дрібниці, які варто оминати увагою:

  1. Чашечка формована, м’яка. Груди мають лягати в чашечки легко. Відмовтеся від бюстгальтера, який не тримає або ж навпаки спричиняє надмірний тиск на тканини. Який матеріал виготовлення обрати залежить від уподобань, призначення й пори року.
  2. Кісточка. Щоб зробити форми підтягнутими й спокусливими, вона має проходити прямо під грудьми. Інше розташування спричинює вагомий дискомфорт і негативно відображається на естетичності.
  3. М’які, широкі бретелі. Фігурні або тонкі трикотажні деталі не витримають великої ваги й врізатимуться в плечі.
  4. Декілька рівневі застібки з міцного матеріалу. Дозволяють максимально точно підібрати об’єм і не руйнуються навіть при умові повсякденного носіння.

Розмір трусиків не менш важливий. Вони мають добре облягати всі вигини, підтримувати сідниці й завищити рівень талії, щоб ноги здавались довшими. Панянкам в тілі добре підходять бріфи та сліпи з завищеною талією.

Де придбати

Ще донедавна торгових точок, де можна було б купити сексуальну білизну цікавого кольору й незвичного крою власницям пишних форм, було зовсім небагато. Сьогодні ситуація на ринку кардинально змінилася. Спокусливі й стримані різнобарвні й однотонні комплекти можна відшукати в інтернет-магазинах. Ті, кому не вдається підібрати розмір, можуть замовити комплект за індивідуальними мірками безпосередньо у виробника. Елемент одягу ручної роботи дозволить відчувати себе комфорт в будь-якому місці: на роботі, на вечірці чи ранковій прогулянці.

Вибір нижньої білизни – мистецтво, яким має володіти без перебільшення кожна жінка, а особливо, якщо її фігура далека від прийнятих стандартів. Зробивши правильний вибір, можна назавжди забути про натертості, болі в спині, невпевненість.