Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі презентували книгу «Жінка-легенда. Шлях до успіху»

У Запоріжжі презентували книгу «Жінка-легенда. Шлях до успіху»

У Запоріжжі презентували книгу «Жінка-легенда. Шлях до успіху»

Презентація книги “Жінка-легенда”

У Запоріжжі в урочистій атмосфері відбулася презентація книги «Жінка-легенда. Шлях до успіху». За задумом ініціатора проєкту, піар-агенції «Четверта Влада», історії успішних запорізьких жінок – це яскравий приклад самореалізації особистості, що має надихати та мотивувати читача.

Презентація видання відбулась у головній залі ресторанного комплексу Sunrise Park. У святковій атмосфері ініціатори проєкту привітали жінок, життєві історії яких увійшли до книги. Червоний хідник, вишукані декорації та частування, подарунки, виступи творчих колективів та відомої української співачки Alyosha підкреслили урочистість події. У заході взяли участь більше 200 поважних гостей.

Наше видання – це книга про чарівних, незалежних, яскравих жінок, якими ми пишаємось, які надихають та мотивують. Ми працювали з неймовірним задоволенням і намагалися показати, наскільки сильні, чудові та успішні жінки живуть поруч з нами. «Жінка-легенда. Шлях до успіху» є нашим внеском у боротьбу зі стереотипами та у широкі громадські кампанії з мотивації жінок. Наша книга – це найщиріший комплімент її героїням та приклад для читачів, – наголосила під час презентації книги ідейна натхненниця проєкту, засновниця піар-агенції «Четверта Влада» Наталія Лось.

Героїнями книги стали медики і освітяни, представниці великих підприємств і малого бізнесу, спортсменки, актриси, громадські діячки тощо. На сторінках видання розповідається про те, яким наповненим життям живуть сучасні запорізькі жінки, як вибудовують кар’єру, створюють власний бізнес, стають потужними управлінцями або рятують людські життя, навчають та виховують майбутні покоління.

Кажуть, що краса чоловіків – це їх розум, а розум жінок – це їх краса. Але є жінки, які гармонійно поєднують в собі і розум, і красу, і неабияку силу, яка дозволяє їм досягти справжнього успіху. Мені пощастило увійти до когорти жінок, що представлені в цій книзі. І я дякую за цю честь, – сказала Ольга Сумська, відкриваючи видання.

Примірники книги будуть передані до бібліотек Запоріжжя та області, біліотеку Ярослава Мудрого та Верховної Ради.
Нагадаємо, до 30-річниці Незалежності України піар-агенція «Четверта влада» видала «Золоту книгу пошани Запорізької області».