Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Бізнес » 4 причини купити комерційний фургон “Фіат” для роботи

4 причини купити комерційний фургон “Фіат” для роботи

4 причини купити комерційний фургон “Фіат” для роботи

фургон “Фіат”

Рано чи пізно перед підприємцем постає питання купівлі автотранспорту для роботи. Але яку марку та модель автомобіля обрати, щоб “чотири колеса” максимально задовольняли робочі потреби у перевезеннях? 

Представники офіційного автодилера Fiat Professional назвали нам чотири беззаперечні причини вибрати для підприємництва автомобілі марки Fiat. Детальніше – далі у статті.

Автокредитування

Взагалі автокредитування – вигідний спосіб поповнити комерційний автопарк без великих стартових витрат й сплачувати борг за автівку вже з прибутку, який підприємець отримує за допомогою купленого автотранспорту.

Українські банки кредитують населення на “Фіати”. За умовами автокредитування, власником нового авта з салону може стати будь-який громадянин України, який досяг 23-річного віку та зробив перший внесок за автівку у розмірі від 20%. Таким чином в кредит на 7 років можна купити Fiat Ducato за умови внесення авансу 20-70%.

Заощадження витрат на перевезення та доставку

Зазвичай оплата послуг компаній-перевізників “з’їдає” левову частину прибутку бізнесу. В такому випадку вартість товарів не є конкурентною, адже бізнесмени вимушені закладати в ціну товару витрати на оплату перевізників. Вигідніше мати власний бізнес-автомобіль, за допомогою якого доставляти сировину, товар на відділення пошти, перевозити обладнання та виконувати інші бізнес задачі. 

Більшість італійських автомобілів мають ощадливі мотори (дизельні та газові), які споживають орієнтовно 6 л пального на 100 кілометрів. Крім того, виробник наголошує: перші роки власник навіть не зазиратиме під капот з метою ремонту.

Автомобіль для родини

Коли мова йде про сімейну автівку, більшість людей уявляють розкішний кросовер. Хоча насправді оптимальною сімейною автівкою є комерційний фургон у пасажирській версії. Один з таких – Fiat Fiorino Combi, який вміщує до 5 осіб. 

Цей автомобіль може виконувати роль комерційного транспортера для перевезення невеликих вантажів в межах міста в умовах щільного трафіку. Саме тому фізичні особи-підприємці обирають Fiorino, який в змозі закрити всі робочі потреби й одночасно стати надійним та зручним транспортом для родини.

Специфічні задачі бізнесу

Концерн Fiat створив автомобілі для різних ніш, крім власне перевезень вантажів у пакунках та змішаних перевезень персоналу разом з обладнанням. 

Всі авто представлені у каталозі за посиланням https://www.fiatprofessional.ua/ на сайті автодилера Fiat Professional.

Зокрема, на базі конверсії Ducato створена функціональна комерційна техніка, а саме термобудки (рефрижераторні фургони) для перевезення харчів, ліків та інших товарів, які потребують спеціальних температурних умов транспортування. 

Також Fiat створив зручні рішення для бізнесу у вигляді промтоварного фургона та пересувного офісу. На базі конверсії до Ducato створена комунальна техніка по типу самоскидів й навіть транспорт для служб поліції та “Швидкої допомоги”.