Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » АТ «Запоріжгаз»: З початку року наша компанія встановила 63 нових ШГРП виробництва RGC Production для редизайну мереж

АТ «Запоріжгаз»: З початку року наша компанія встановила 63 нових ШГРП виробництва RGC Production для редизайну мереж

АТ «Запоріжгаз»: З початку року наша компанія встановила  63 нових ШГРП виробництва RGC Production для редизайну мереж

Запоріжгаз

З початку року «Запоріжгаз» встановив 63 нових шафових газорегуляторних пункти на заміну старим регуляторним пунктам, що вже вичерпали свій ресурс.

Про це повідомили в прес-службі Запоріжгазу.

Сучасні ШГРП забезпечують стабільну подачу газу та багатоступеневий захист більш 20 тис. нашим клієнтам. Інноваційне обладнання Львівського заводу-виробника RGC Production оснащене сучасною автоматикою та якісними італійськими регуляторами тиску. Його використовують для одно- або двоступеневого зниження тиску газу: з високого – на середній, з середнього – на низький, що підтримує коректну та безперебійну роботу газових приладів, розрахованих на низький тиск. Нові ШГРП RGC Production забезпечать якісну доставку газа в 21 населеному пункті області.

«Незалежно від об’ємів використання газу, нові ШГРП не тільки автоматично підтримують постійний тиск, але й попереджають його стрибки, що робить подачу газу стабільною 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Крім того, дане обладнання укомплектоване спеціальними фільтрами, які очищують блакитне паливо від мікродисперсних часток перед його подачею споживачам», – зауважує технічний директор АТ «Запоріжгаз» Юрій Заставський.

Оновлення Шафових газорегуляторних пунктів компанія проводить в рамках інвестиційної програми – Плану розвитку підприємства. Відповідно до чинного законодавства, дані роботи фінансуються з тарифу на розподіл газу.

Для довідки: ШГРП – шафові газорегуляторні пункти. Вони призначені для зниження (редукування) високого або середнього тиску на низький або середній, автоматичного підтримання вихідного тиску на заданому рівні незалежно від змін витрати і вхідного тиску, скидання газу в атмосферу і автоматичного відключення подачі газу при аварійному підвищенні чи пониженні тиску зверх допустимих заданих значень, комерційного обліку газу.

Нагадаємо, в 2021 році в Запоріжжі для гуртожитків не встановлюватимуть пільговий тариф на газ.