Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Бізнес » Замовлення стильних букетів в флористичному салоні – дуже легко

Замовлення стильних букетів в флористичному салоні – дуже легко

Замовлення стильних букетів в флористичному салоні – дуже легко

Цветы

Зробити замовлення квітів можна, звернувшись до флористичного салону Studio Flores в Києві. Тут представлені недорогі та ексклюзивні композиції. Кожен покупець може обрати той варіант, який йому подобається та підходить для конкретного приводу.

Букет для коханої людини
Букет для коханої людини

Обираємо букет для коханої людини

Інформація на сайті салону постійно оновлюється. Всі букети, представлені в каталозі, є в наявності. Флорист з великим досвідом виповнить замовлення за 2 години. Бажано оформлювати їх заздалегідь, щоб ви були точно впевнені, що кур’єр привезе композиції в оговорений термін. Можна обрати букети з наступних видів квітів:

  • троянди;
  • півонії;
  • еустоми;
  • фрезії;
  • гвоздики.

Це не повний перелік доступних квітів. Талановиті флористи міксують різні бутони, зелені рослини, створюють ексклюзивні нестандартні композиції. Кохану людину треба регулярно радувати квітами. Це стосується не лише жінок. Багато чоловіків зізнаються, що теж радіють, коли їм дарують букети. Тож ви можете замовити чоловічу квіткову композицію в салоні Studio Flores. Попередьте флориста, разом оберіть наповнення, пакування, інші деталі.

Свіжі квіти привозять щодня. В салоні створені спеціальні умови для їх зберігання. Тут в квіткових холодильниках встановлені показники температури, вологості, за яких квіти довше зберігають свіжість та привабливий вигляд.

Замовлення квітів з доставкою

Велика перевага салону Studio Flores полягає в тому, що тут можна замовити квіти зі швидкою доставкою. Ввічливі кур’єри привезуть композиції по вказаній адресі, вручать букет, за необхідністю зможуть поздоровити отримувача від вашого ім’я. Такою послугою зручно користуватися, якщо ви знаходитесь в іншому місті або країні, але хочете зробити приємно близькій людині.

Зручність онлайн-замовлення полягає ще в тому, що на сайті всі доступні букети розподілені по різним категоріям. Можна обрати недорогі букети, композицію до конкретної події або з конкретних квітів.

В салоні проводяться акції, тут можна замовити композицію зі знижками. Разом з букетом можна придбати повітряні кульки, іграшки, солодощі, фрукти, інші приємні доповнення. Якщо у вас лишились питання щодо оформлення замовлення, доставки, оплати, зв’яжіться з адміністратором чи флористом. Спеціаліст проконсультує вас, допоможе в оформленні. Красиві квіти – маленька приємність, яку можна собі іноді дозволити. Замовляйте їх в Studio Flores.