Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » бизнес новости » Інтернет-магазин Vintage допоможе підібрати напої на усі випадки життя

Інтернет-магазин Vintage допоможе підібрати напої на усі випадки життя

Інтернет-магазин Vintage допоможе підібрати напої на усі випадки життя

Супермаркет

Щедрість і хлібосольність українців відома далеко за межами країни. Накривати багаті столи і відмічати свята з розмахом – одна з особливостей національного побуту. При цьому рідко яке застілля обходиться без вражаючого алкогольного меню. Ну хіба що дитячі і підліткові свята. В інших випадках привітному хазяїну доведеться не лише згадати смаки і переваги гостей, але й потурбуватися про те, щоб усі напої гармоніювали із запропонованими блюдами.

Хочете розв’язати проблему підбору і купівлі алкоголю за один раз, та ще й зекономити на святковому бюджеті? Загляньте в інтернет-магазин Vintage, де вас чекає величезний вибір алкогольних напоїв різної міцності за найпривабливішими цінами.

609cef8db5e3b.jpeg

Чому саме Vintage

Кількість постійних покупців в інтернет-магазині Vintage росте з кожним днем. Хочете знати чому?

  • Вражаючий асортимент алкоголю. Покупцям доступні більше 3000 найменувань напоїв. Тут з легкістю знайдете молоді і витримані ексклюзивні вина, місцеві бренді і вінтажні коньяки з Франції і Вірменії, освіжаюче ігристе з Австрії і вишукане французьке шампанське. В інтернет-магазині Vintage представлені такожі екзотичні напої з різних країн. Здивуйте і побалуйте своїх гостей незвичайним смаком японського саку, обпалюючою граппой або не заслужено забутою очеретяною кашасой. Вегетаріанцям припаде до смаку органічне вино, а для послідовників іудаїзму передбачено кошерне.
  • Тільки оригінальні напої від перевірених виробників. Тисячі покупців з усієї України особисто переконалися у бездоганній якості представлених напоїв. Увесь алкоголь ліцензований, що підтверджується документально. Хочете особисто вивчити сертифікати, просто зверніться з цим проханням до менеджера магазину.
  • Демократичні ціни. Спеціалізовані бутики і мегамаркети пропонують алкогольні напої з великою націнкою. Часто такі ціни не по кишені середнєстатичному покупцю. На щастя, в інтернет-магазині Vintage все інакше. Покупцеві не доведеться ні за що переплачувати, адже вартість напоїв дуже демократична.
  • Акції і знижки. Усі покупці люблять спеціальні пропозиції, які допомагають економити. В інтернет-магазині Vintage акції і знижки до 40% діють круглий рік. Постійні покупці стають учасниками накопичувальної програми лояльності. А це означає особливу знижку при кожній купівлі. Ви можете економити навіть на товарах, на які не має зараз акції.
  • Професійний сомельє. Приголомшливий вибір – більше 3000 якісних напоїв з усіх куточків світу – нерідко спантеличує покупців. Адже хочеться купити для гостей таку пляшку, щоб було і смачно, і престижно. При будь-яких проблемах з вибором покупець може безкоштовно скористатися допомогою професійного сомельє і отримати необхідну підказку.

609cef8db431f.jpeg

Ваше замовлення буде дбайливо доставлено Новою поштою у будь-який населений пункт України впродовж 2-3 днів. Причому, ви можете замовити доставку на відділення поряд з будинком, передати таким чином подарунок друзями або рідним в інше місто. Усі замовлення на суму більше 500 гривен доставляються безкоштовно. І не забувайте, що інтернет-магазин VINTAGE доступний в режимі 24/7. Ви можете вибрати товари і оформити купівлю у будь-який слушний час.