Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Відпочинок » На Хортиці можна відвідувати музеї за нижчою ціною: розповідаємо як саме

На Хортиці можна відвідувати музеї за нижчою ціною: розповідаємо як саме

На Хортиці можна відвідувати музеї за нижчою ціною: розповідаємо як саме

Хортиця

Національний заповідник “Хортиця” запустив “Єдиний квиток” для відвідувачів. Він дає право відвідувати всі туристичні об’єкти за знижкою.

Про це розповіли на сторінці у фейсбуці Національного заповідника.

Завдяки цьому спеціальному квитку можна відвідати Запорізьку Січ на Хортиці, Музей судноплавства й Музейні студії “Місто за порогами”.

Квиток можна придбати в касі на “Запорозькій Січі”, в Музеї міста за порогами (бул. Центральний, 3 – “Будинок взуття”, 2-й поверх) або в Музеї судноплавства.

Як писав раніше Inform.zp.ua, історико-культурний комплекс “Запорозька Січ” та Музей судноплавства запрацювали з 8 травня.

Для довідки:

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» працює з 9:30 до 17:00, з вівторка по неділю.

Ціна квитка для входу – 60 грн. Для дітей, студентів, пенсіонерів, людей з інвалідністю – 30 грн.

Музей Судноплавства працює з 9:30 до 16:30, з середи по неділю.

Ціна квитка – 36 грн. Для дітей, студентів, пенсіонерів, людей с інвалідністю – 18 грн.