Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Через заборгованість за опалення у запоріжців можуть арештувати майно та заблокувати банківські рахунки

Через заборгованість за опалення у запоріжців можуть арештувати майно та заблокувати банківські рахунки

Через заборгованість за опалення у запоріжців можуть арештувати майно та заблокувати банківські рахунки

Арешт майна за борги

Запоріжці, які не сплатили борг за опалення за рішенням суду, можуть зазнати матеріальних збитків. Розповідаємо, чого варто очікувати боржникам.
 
У концерні “Міські теплові мережі” повідомили, що після відкриття провадження, боржники мають ще сплатити виконавчий збір. Він складає 10 % від суми заборгованості, його сплачують за проведення виконавчих дій.
 
Також за несплату боргу у запоріжців можуть арештувати майно та заблокувати банківські рахунки.
 
В “МТМ” повідомляють, що на сьогодні боржникам концерну продовжують накладати арешт на  рахунки у банках. Через це у компанії закликають не зволікати зі своєчасною оплатою за  комунальні послуги.
 
Як писав раніше Inform.zp.ua, тарифи на електроенергію знову підвищаться. З 1 липня введуть нові умови постачання електроенергії за умовами спецобов’язків. Ймовірно, вартість світла збільшиться з 1,68 до 2,5 – 3 грн за кВт, в залежності від обсягу споживання.