Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі зміниться рух транспорту: список маршрутів

У Запоріжжі зміниться рух транспорту: список маршрутів

У Запоріжжі зміниться рух транспорту: список маршрутів

Городской транспорт

У місті проводять реконструкцію вулиці Шевченка та вулиці Солідарності. Через це зміниться рух транспорту. Розповідаємо, як саме.

Виконавчий комітет Запорізької міської ради вніс певні зміни до міських маршрутів.

Через те, що по вулиці Шевченка та Солідарності проходять три автобусні маршрути (№56, 57, №6), на цих ділянках зміниться їхнє курсування.

Так, маршрут №56 «Комбінат «Запоріжсталь» – Центральна прохідна» та  №57 «Комбінат «Запоріжсталь» – Міськпаливо» курсуватимуть від вулиці Восьмого Березня по вулицям: Ігоря Сікорського, Калібровій та далі за маршрутами.

Маршрут  №6 «вул. Авраменка – Обласна бібліотека» ходитиме від перетину вулиці Ігоря Сікорського та вулиці Восьмого Березня по вулицям: Восьмого Березня, Іванова та далі за маршрутом.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запорізькій області проводжує підвищуватися ціна на проїзд у громадському транспорті.