Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Стало відомо, коли відбудеться випускний та свято Останнього дзвоника у Мелітополі

Стало відомо, коли відбудеться випускний та свято Останнього дзвоника у Мелітополі

Стало відомо, коли відбудеться випускний та свято Останнього дзвоника у Мелітополі

Заходи для школярів та випускників шкіл

Якщо у місті не введуть додаткових карантинних обмежень, то цього року у Мелітополі офіційні заходи для школярів та випускників шкіл пройдуть наживо.

Про це на брифінгу повідомила перша заступниця міського голови Мелітополя Ірина Рудакова, пише РІА-Мелітополь.

28 травня відбудеться Останній дзвоник для випускників початкових шкіл №2 та №3.

У зв’язку з проведенням ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання), свято Останнього дзвоника для інших навчальних закладів відбудеться 29 травня. 

2 липня планують провести випускний для школярів, які закінчують навчання в середній школі.

Єдине – що ми не розуміємо, що буде з карантинними обмеженнями. Тому, якими будуть ці заходи 2 липня, ми ще не знаємо, – прокоментувала Ірина Рудакова.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у запорізьких абітурієнтів зовсім скоро розпочнеться основна сесія складання зовнішнього незалежного оцінювання. Журналісти Inform.zp.ua розповідають, де пройде тестування та в які терміни.