Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Запоріжанка зі складним діагнозом потребує допомоги

Запоріжанка зі складним діагнозом потребує допомоги

Запоріжанка зі складним діагнозом потребує допомоги

Інга Хенце

У жительки Запорізької області минулого року виявили онкологію – 4 стадія раку з метастазами у легені та печінку. Жінці потрібна коштовна терапія, ціна якої сягає від 10 тисяч доларів.

Інга Хенце – мама трьох дітей – двох хлопчиків 2-х і 5-ти років і 15-річної доньки. Рік тому жінку терміново прооперували, згодом у неї виявили рак. Пані Інга розуміла, що потрібно жити далі. Вона постійно вчиться чомусь новому, у зв’язку з хворобою навіть опанувала новий фах – стала сертифікованим нутриціологом. Та в той час, коли Інга допомагає іншим налагодити роботу свого організму, власний організм підводить. Вона жодного разу не просила по допомогу на своїх сторінках у соціальних мережах, бо «не зручно».

Сьогодні для багатодітної родини суми на лікування є непідйомними, оскільки стан погіршився, і необхідна дорога терапія. Її ціна сягає від 10 тисяч доларів.

Родина потребує нашої з вами фінансової допомоги! Тож давайте її підтримаємо. Кожна гривня – це вже крок до результату. Відмовитися від однієї чашки кави можна, але чи можна миритися з такою несправедливістю у житті?