Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Бердянську хочуть доповнити сквер Героїв Небесної Сотні

У Бердянську хочуть доповнити сквер Героїв Небесної Сотні

У Бердянську хочуть доповнити сквер  Героїв Небесної Сотні

Сквер Героїв Небесної Сотні

На засіданні міської ради у Бердянську презентували проєкт розширення скверу Героїв Небесної Сотні. Його доповнять зеленою парковою зоною.

Про це повідомляють на сайті Бердянської міської ради.

У центрі міста необхідні зелені паркові зони для відпочинку бердянців та гостей міста, одну з таких пропонується облаштувати під час розширення території скверу Героїв Небесної Сотні по вул. Грецькій з виходом на Азовський проспект, – йдеться у повідомленні.

Водночас розширений сквер Героїв Небесної Сотні із додатковою зеленою зоною повинен зберегти свою тематичну національно-патріотичну і меморіальну тематику та увіковічити пам’ять про Революцію Гідності і загиблих Героїв Небесної Сотні.

Громадський проєкт презентував архітектор Костянтин Дишкант. Його пропозицію вже підтримали мешканці прилеглих багатоповерхових будинків та відповідні контролюючі органи.

Зазначається, що на розширення скверу необхідно приблизно 600 тисяч грн. Цей проєкт мають розглянути депутати, аби виділити кошти з міського бюджету.

Як писав раніше Inform.zp.ua, частину Центрального пляжу планують закрити для відпочивальників на все літо. Це необхідно для продовження будівництва мостів та транспортної розв’язки.