Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області прокладуть веломаршрути туристичними місцями

У Запорізькій області прокладуть веломаршрути туристичними місцями

У Запорізькій області прокладуть веломаршрути туристичними місцями

Веломаршруты

Всередині травня запустять два веломаршрути «Сакральна Хортиця» та «Перлина степової України». Вони пролягатимуть територією Запорізького регіону.

Про це повідомили на сторінці у фейсбуці Агенції регіонального розвитку Запорізької області.

Перший велосипедний маршрут «Сакральна Хортиця» пролягатиме через острів та убережжя ріки Дніпро. Він поділений на декілька рівнів в залежності від протяжності та дорожного покриття: “блакитний”, “жовтий”, “зелений”. Маршрут розрахований на відстань 30 кілометрів.

Другий маршрут «Перлина степової України» простягнеться через мальовничі місця Запорізького району . Тут вже п’ять різних рівнів складності, наповненості та протяжності маршруту: “зелений”, “блакитний”, “сірий”, “рожевий”, “жовтий”. Цей маршрут пролягатиме від Запоріжжя до села Геленджик у Запорізькій області, його довжина – 160 кілометрів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради опублікувало розклад руху автобусів до садово-городніх ділянок.