Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Хто із запорізьких спортсменів поїде на Олімпійські ігри

Хто із запорізьких спортсменів поїде на Олімпійські ігри

Хто із запорізьких спортсменів поїде на Олімпійські ігри

Олімпійські ігри у Токіо.

Спочатку спортсменам із Запоріжжя та області довелося отримати олімпійські ліцензії на участь в Олімпіаді. Це вдалося зробити сімом учасникам.

Про це повідомляють на сайті Запорізької обласної державної адміністрації.

За цією інформацією, запорізькі спортсмени вибороли 8 ліцензій, з яких:

3 іменні з плавання – Фролов Сергій (дистанція 800 м вільним стилем), Коптелов Микита (дистанція 200 м брас), Шевцов Сергій (дистанція 100м. вільним стилем);

4 ліцензії на види програми для України:

  • з легкої атлетики Климюк Катерина (ліцензія на вид біг 4х400 м), Бризгіна Анастасія (ліцензія на вид біг 4х400 м);
  • зі стрибків у воду Сербін Олег (синхронні та індивідуальні стрибки), Кесарь Вікторія (синхронні стрибки).

Парвіз Насибов представляє Запоріжжя в національній збірній з греко-римської боротьби і він також візьме участь у літній олімпіаді в Токіо. У категорії 67 кг він вийшов у фінал ліцензійного турніру в Болгарії.

Нагадаємо,  через пандемію COVID-19 літню Олімпіаду-2020 перенесли на рік, і вона має початися 23 липня 2021 року. Захід відбудеться без іноземних глядачів. За словами організаторів, вони відшкодують кошти за 600 тисяч квитків на Олімпійські та 30 тисяч квитків на Паралімпійські ігри, котрі придбали закордонні вболівальники.