Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Відпочинок » У Бердянську заборонили курортний бізнес до жовтня

У Бердянську заборонили курортний бізнес до жовтня

У Бердянську заборонили курортний бізнес до жовтня

До 1 жовтня.

До 1 жовтня у деяких частинах курортного міста неможливо буде взяти в оренду електросамокати, пострибати на батуті та покататися на атракціонах.

Рішення про тимчасову заборону підприємницької  діяльності у визначених частинах міста прийняли у Бердянській міській раді, повідомляє пресслужба.

Мораторій (тимчасова заборона) стосується розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, а також надання послуги прокату електричних самобалансувальних транспортних засобів, тренажерів, апаратів, торговельного обладнання, батутів, дорослих та дитячих веломобілів, велосипедів, мопедів, транспортних засобів з різними видами приводу, велорікш, лотерей, атракціонів, у тому числі з використанням гужового транспорту, пересувних зоокутків та інш., – йдеться у повідомленні.

Підприємцям не можна працювати на частині території міста Бердянська, а саме: на проспекті Азовський (від пр. Перемоги до вул. Горького), на вулиці Горького (від №10 до № 49), на Приморській площі, вул. Морська № 1-3 (в районі пам’ятника “Сантехнику”).

Тимчасова заборона на роботу продовжиться до 1 жовтня. До цього часу також не оформлюватимуть «паспорти підприємницької діяльності» на території цієї частини міста.

Як писав раніше Inform.zp.ua, бази відпочинку на Азовському морі будуть працювати попри карантин.