Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » За місяць вантовий міст може з’єднати береги Дніпра

За місяць вантовий міст може з’єднати береги Дніпра

За місяць вантовий міст може з’єднати береги Дніпра

У кінці травня – на початку червня.

Темпи будівництва вантового мосту пришвидшилися. За місяць він може бути прокладений так, що з’єднає береги Старого Дніпра.

Про це повідомив очільник ЗОДА Олександр Старух на пресконференції.

Зараз стартував другий етап насування залізної конструкції балкового мосту на 96 метрах низової будови. Всього заплановано п’ять етапів з поздовжнього насування.

Якщо роботи продовжуватимуться в тому ж темпі, сподіваємось, вже у кінці травня-початку червня обидві береги по Старому Дніпру будуть з’єднані, – розповів голова облдержадміністрації Олександр Старух.

Аби вчасно збудувати запорізький міст, у цілодобовому режимі працюють близько 500 мостобудівників.

Нагадаємо, минулого тижня на вантовому мосту встановили першу секцію. 720-тонну залізну конструкцію довжиною у 84 метри опустив на тимчасові опори плав кран «Захарій».