Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Старух: «Наступного тижня маємо шанси вийти із червоної зони»

Старух: «Наступного тижня маємо шанси вийти із червоної зони»

Старух: «Наступного тижня маємо шанси вийти із червоної зони»

Все залежитиме від дотримання карантину.

Губернатор назвав умову для виходу області із червоної зони. Епідситуація залежатиме від того, наскільки люди будуть дотримуватися карантинних вимог.

Про це повідомив голова Запорізької обласної адміністрації Олександр Старух на пресконференції.

Наступного тижня маємо шанси вийти із червоної зони, якщо безпечно проведемо початок травневих свят. Влада не вводитиме карантинних обмежень, – зазначив Олександр Старух.

Він також наголосив, що в області зберігається зменшується заповненість лікарняних ліжок. Також губернатор відмітив позитивну динаміку одужань. За його словами, їх більше, ніж захворювань.

Ситуація чи ми вийдемо із «червоної зони» залежить від кожного з нас: від того, як ми поводимо себе у транспорті, у місцях скупчення людей, – сказав Старух.

Під час пресконференії він також розповів, що поспілкувався з представниками церков й попросив їх дотримуватися карантинних вимог під час богослужінь на Великдень.

Як писав раніше Inform.zp.ua, влада радить церквам проводити богослужіння в онлайн форматі, але й забороняти їх в реальному житті не забороняється.