Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Запорізький сквер реконструюють майже за 19 мільйонів грн

Запорізький сквер реконструюють майже за 19 мільйонів грн

Запорізький сквер реконструюють майже за 19 мільйонів грн

Переможця тендера мають визначити у травні.

У сквері Ювілейному мають встановити необхідну інфраструктуру та посадити рослини. Також мають облаштувати вхідну арку «Сонячний годинник».

Тендер на завершення реконструкції скверу Ювілейного оголосило комунальне підприємство «Управління капітального будівництва». Очікувана вартість реконструкції – 18,9 мільйона гривень. 

Про це повідомляється у системі електронних закупівель «Prozorro».

Переможець тендеру має встановити у сквері «Ювілейному» лави та урни, альтанки, велопарковки, облаштувати тротуари з плитки, прокласти водопровід, встановити систему поливу, освітлення, посіяти газони. Також посадити магнолії, айстри, сосни, барбариси, туї, клени, берези та низку інших рослин. Ще підрядник має облаштувати вхідну арку «Сонячний годинник». Переможця тендеру мають обрати у травні.

Як має виглядати парк після реконструкції можна подивитися за цим посиланням.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на Хортиці рестраврують аварійну будівлю.