Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Частина запоріжців може залишитися без субсидій

Частина запоріжців може залишитися без субсидій

Частина запоріжців може залишитися без субсидій

Від 1 травня почнеться перепризначення грошової допомоги населенню. Претендентів будуть перевіряти більш ретельно.

Про це розповів заступник глави Мінсоцполітики Віталій Музиченко в ефірі одного зі всеукраїнських телеканалів.

Тепер, згідно з новими правилами, нарахування відбуватиметься з урахуванням декількох моментів. Відтепер будуть дивитися, чи отримує людина доходи від депозитів та дивідендів, як часто їздить за кордон у справах та на відпочинок, чи купує валюту та банківські метали.

Також субсидію не призначатимуть, якщо людина зробила покупку на суму понад 50 тисяч гривень. Окрім того, субсидіантам не дозволяється мати більше ніж два житлові приміщення та два транспортні засоби.

Заступник міністра соціальної політики зазначив, що це рішення було ухвалене на позачерговому засіданні Кабміну. Вже з 1 травня в Україні має відбуватись планове перепризначення субсидій. Через це без виплат від держави в Україні може залишитись декілька відсотків одержувачів субсидій.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в Україні хочуть скасувати пільговий проїзд та ввести монетизацію поїздок в громадському транспорті.