Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Батьків запорізьких школярів змушують підтримувати Пустоварова

Батьків запорізьких школярів змушують підтримувати Пустоварова

Батьків запорізьких школярів змушують підтримувати Пустоварова

Щоб спростувати звинувачення заступнику мера в розтраті бюджетних коштів батькам запорізьких шкіл, в яких відкриті нові сучасні стадіони, наполегливо рекомендують підписати папери на підтримку Анатолія Пустоварова.

Працівники заводів теж мають зобов’язання – активно розхвалювати Анатолія Пустоварова ана своїх сторірнках у соціальних мережах Facebook, а також активно дискутувати з тими, хто виступає проти нього,

Свою думку щодо цього висловлюють запорізькі депутати та активісти. У соціальних мережах влаштували цілий флеш-моб, кожен пише оди заммеру, але в іронічній формі.

Один із запорізьких депутататі написав пост обурення:

 «Всім роздавали папери на підпис, щоб запевнити, «який гарний професіонал, як все добре зробив »… думаєте, це дно? Дніще! Використовувати такі відверто жалюгідні маневри!».

Нагадаємо, що Анатолія Пустоварова разом з Владиславом Марченко підозрюють в проведенні фіктивних тендерів, внаслідок заволодіння сумою у 87 мільйонів гривень. Навряд листи та пости з подібним змістом допоможуть заммеру, але подібний хід можна розцінювати, як підготовку суспільства до виправдального вироку.