Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Волонтери розказали про жорстокі вбивства на заводі Запоріжсталь

Волонтери розказали про жорстокі вбивства на заводі Запоріжсталь

Волонтери розказали про жорстокі вбивства на заводі Запоріжсталь

Запорізькі волонтери звернулися з листом до мера міста Володимира Буряка з метою припинити вбивства тварин на території  заводу “Запоріжсталь”

Відкрите звернення до журналістів, активістів та мешканців міста написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook волонтерка Марія Гов’яда. За її словами, на території заводу регулярно відстрілюють дворових собак. Обурює той факт, що поруч з рішеннями міської ради про стерилізацію тварин та створенням комунального підприємства “Побутовик”, яке реалізовує цю програму, відкрито і регулярно на території заводу проявляють нелюдську жорстокість до тварин.

вбивства

За словами волонтерки, про факти вбивства стало відомо від співробітників комбінату, вони готові на камеру розказати усе, що там відбувається насправді. Подібна жорстокість настільки вразила працівників заводу, що їх навіть не зупиняє загроза звільнення за таку відкритість.

Марія Гов’яда, у своєму зверненні наводить факти успішної роботи КП “Побутовик”, вона запевняє, що тільки за останнній місяць на Кічкасі було стерилізовано 60 собак.

У той час, як публічно, для людей приймають рішення, журналістам розповідають про гуманність до тварин і розуміння важливості розвитку цивілізованої поведінки. У той час, як активісти пишуть звернення до європейських фондів та організацій, просять гроші під проекти для вирішення проблем, пов’язаних з незручностями від дворових собак, деякі “діячі” дозволяють собі подібну байдужість.