Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Культура » Любко Дереш у Запоріжжі прочитає лекцію

Любко Дереш у Запоріжжі прочитає лекцію

Любко Дереш у Запоріжжі прочитає лекцію

До Запоріжжя приїде Любкю Дереш та прочитає лекцію  “Культура як війна за свідомість”

Культура — це територія війни за людську свідомість. Традиційні уявлення про добро і зло розмиваються щоденними перетягуваннями сенсів, жонглюваням слів і образів. Як залишатися собою і не втратити людську подобу в неперервному інформаційному торнадо? Що є запорукою незмінної адекватності нашого сприйняття? На які речі ми можемо опиратися без жодних сумнівів, аби давати собі раду з найскладнішими примарами світу пост-правди? Про ці та інші речі — в лекції розкаже  Любко Дереш.

Захід проводиться в рамках Комунікаційної кампанії з підтримки толерантності та взаєморозуміння «Віднайти повагу» за сприяння Програми розвитку ООН в Україні.

Запоріжців чекають за адресою  м. Запоріжжя, вул. Перемоги 70Б, Козак-палац Літературний фестиваль “Запорізька книжкова толока 2017”  29 жовтня, 12.00 – 13.00.