Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Политика » На сесії міської ради представники ОБСЄ дізналися що Ахметов робить із Запоріжжям

На сесії міської ради представники ОБСЄ дізналися що Ахметов робить із Запоріжжям

На сесії міської ради представники ОБСЄ дізналися що Ахметов робить із Запоріжжям

На 20-й сесії міськї ради присутні представники ОБСЄ, один з депутатів повідомив гостям про стан справ у місті та “ахметівських смотрящих”

О 12:30 розпочалася вже друга на сьогодні сесія міської ради, перша була позачерговою і тривала дві години – з 9:00 до 11:00.  Розглядали усього 2 питання – скасування конкурсу управляючої компанії, який став предметом для широкого скандалу всередині серпня. Також проведення нового, з рівними умовами для всіх, які б не суперечили антимонопольному законодавству. Проект рішення дептатів від “демократичний” сил не підтримали, проголосували усього 22 депутати, решта або не голосували, або утрималися.

ОБСЄ

Після більш ніж годинної перерви депутати знову приступили до роботи. На сесію приїхали представники ОБСЄ. Голова фракції  “Солідарність” Блок Петра Порошенка Олександр Константинов  англійською мовою звернувся до представників європейської організації із повідомленням. Він заявив, що місто окуповують ахметівські наставники. Запоріжжя перетворюється на завод, а всі рішення приймають на користь Ахметова, заводу та його оточення. Нещодавнім підтвердженням слів Олександра Константива були в той самий конкурс управляючої компанії, який виграли підприємства наближені до мера міста та його оточення.

Нагадаємо, приблизно місяць тому депутати звернулися з подібним зверненням до Президента України Петра Порошенка.