Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Конкурс управляючої компанії, він же “ярмарок абсурду” закінчився маленькою перемогою

Конкурс управляючої компанії, він же “ярмарок абсурду” закінчився маленькою перемогою

Конкурс управляючої компанії, він же  “ярмарок абсурду” закінчився маленькою перемогою

Конкурс управляючої компанії ЖКХ, який протягом останнього тижня активно обговорювали у місцевих ЗМІ перенесли на невизначений строк

Минулого тижня з’явилася інформація про те, що конкурс готують з рядом порушень і його, ще до проведення, називали незаконним. За дивним збігом обставин проведення конкурсу запланували на єдиний вихідний день у поточному тижні. До того ж, провести його планували за закритими дверима. На питання депутатів, чого їх не запрошують на подію, відповідали: “А що вам там робити? Будуть присутні всі профільні спеціалісти і керівники”.

Детальніше про конкурс читайте: Предложения по конкурсу на управляющего многоквартирных домов рассмотрят в выходной день и за закрытыми дверями

Щоб запобігти незаконним діям виконкому міської ради депутати від демократичних сил ініціювали сесію міської ради, яка через відсутність кворуму не відбулася. Планували розглянути усього два питань – скасувати конкурс за призначенням управителя багатоквартирних будинків і другий – скасувати прийняту виконкомом процедуру і умови призначення управителя для багатоквартирних будинків. Нагадаємо, на сесію не прийшли аж 3 фракції: Опозиційного блоку, Нової політики, Нашого краю, що дозволяє робити певні логічні висновки. У підсумку – незаконне проведення конкурсу хвилювало усього 29 депутатів, які мусили розійтися не досягнувши потрібного результату.

Читайте також: Провальная сессия горсовета: как депутаты не смогли победить отсутствующее большинство

Боротьба продовжилася сьогодні. Депутати та журналісти все ж потрапили на конкурс, перші з усіх сил блокували його проведення. Ситуація дійшла до абсурду – голосування членів комісії, виступи депутатів жодним чином не фіксували. Після голосування за секретаря комісії та виступів присутніх депутат міської ради Олександр Константинов попросив показати протокол засідання. У відповідь почув – так ми його ще не вели, але зараз будемо. Зрештою депутатам вдалося переконати членів конкурсної комісії не брати на себе відповідальність за виконання незаконних наказів.

Конкурс управляючої компанії

Голова департаменту ЖКГ Сергій Польовий, на якого мер міста Володимир Буряк  та його засиупник Олексій Бородай скинули тягар проведення фіктивного конкурсу не навели жодних конструктивних аргументів на користь необхідності проведення конкурсу саме таким чином. Загнані у глухий кут Сергій Польовий та члени конкурсної комісії перенесли проведення конкурсу на невизначений строк. Попередньо узгодили провести його після сесії міської ради, яка відбудеться планово 30 серпня.