Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Экономика » Бизнес » Запоріжжя-Бургас, відкрито новий напрямок до європейської країни

Запоріжжя-Бургас, відкрито новий напрямок до європейської країни

Запоріжжя-Бургас, відкрито новий напрямок до європейської країни

Новий рейс Запоріжжя – Бургас запрацював сьогодні у запорізькому аеропорту

Продовжуємо повідомляти про нові можливості, які відкриваються перед запоріжцями та гостями міста. Сьогодні компанія “Мотор Січ” оголосила про запуск першого літака до болгарського міста Бургас. Рейс буде працювати один раз на тиждень, по четвергах. Ми поспілкувалися з пасажирами, які проходили реєстрацію на борт лівтака АН-140. Переважна більшість людей говорили про те, що рейсу очікували вже давно і сьогодні для всіх справжнє свято.

Бургас

“Ми часто подорожуємо, як правило їхали до Києва, далі в аеропорт. Це не особливо напружувало тоді, коли попереду відпустка, а інших варіантів все одно не було. Але сьогодні з’явилася чудова можливість зекономити час та не втомлювати себе переїздами. Особливо, коли ти хочеш відпочити з дітьми, чи везеш з собою багато валіз. Це вирішує багато проблем жінок, які, як правило везуть із собою “півшкафу”. Я дуже радію, що в нашому провінційному Запоріжжі сьогодні все частіше відкриваються нові напрямки. Ми отримали безвізовий режим, тепер маємо усі зручності щоб ним користатися. У Болгарії дуже  комфортно, красиво і недорого відпочивати, користуйтеся  можливістю відкривати для себе європейські курорти!” – поділився емоціями пасажир рейсу Запоріжжя- Бургас пан Сергій.

Кажуть, добре налагоджена авіаіндустрія – засвідчує  високі економічні показники. Хоч нам поки зарано говорити про розвинену економіку, та розширення авіаперевезень ми спостерігаємо. А разом з тим, маємо можливість розширити світогляд, навчитися та взяти приклад з тих європейських країни, які стрімко розвиваються. Удвічі приємно, що такі можливості забезпечила нам  запорізька авіакомпанія.

“Місту потрібен був цей рейс, ми правильно все оцінили, – напрямок буде користуватися популярністю. Люди активно стали бронювати квитки. Навіть на перший рейс показники їх продажів  дуже хороші. Сподіваюся запоріжці оцінять наш сервіс, – це хороші сучасні літаки, які роблять для нас в Харкові, двигуни компанії “Мотор Січ”. В нас хороше бортове харчування, комфортні сидіння.

У мене болгарські коріння, то ж  особисто тішуся від того, що запоріжці матимуть нагоду познайомитися з цією чудовою країною. У нашому місті велика болгарська діаспора, тому очікуємо і закордонних гостей “, – зазначив начальник комерційного відділу АК “Мотор Січ” Олег Христов

Виліт з аеропорту «Запоріжжя» в 08.30, прибуття до Міжнародного аеропорту Бургас в 10.50. Зворотній виліт з аеропорту Бургас в 13.00, прибуття в Запоріжжі о 15.20.

Вартість перевезення Запоріжжя-Бургас-Запоріжжя – від 5400 грн.