Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » У TikTok та Instagram з’явилися акаунти “Коронавірус інфо”

У TikTok та Instagram з’явилися акаунти “Коронавірус інфо”

У TikTok та Instagram з’явилися акаунти “Коронавірус інфо”

у соціальних мережах TikTok та Instagram з’явилися акаунти “Коронавірус інфо”

Щоб привернути увагу молоді до запобіжних заходів і боротьби з COVID-19, у соціальних мережах TikTok та Instagram з’явилися акаунти “Коронавірус інфо” (@coronainfoua). Там уже запустили челендж #мийруки. Акаунти авторизовані МОЗ України.

Наразі близько 15% усіх хворих на COVID-19 в Україні – люди віком від 11 до 30 років. Це свідчить про те, що частина молоді не дослухається до рекомендацій МОЗ України щодо запобіжних заходів від інфікування коронавірусом. Водночас, за результатами опитування проекту U-Report від ЮНІСЕФ, близько чверті молоді не знає чіткого алгоритму дій при появі симптомів, характерних для коронавірусної інфекції.

МОЗ закликає українців бути відповідальними, дотримуватись санітарно-гігієнічних норм, регулярно мити руки з милом, а при появі перших симптомів респіраторних захворювань одразу телефонувати сімейному лікарю. Підписуйтесь на акаунти “Коронавірус інфо” у TikTok та  Instagram та долучайтесь до челенджу #мийруки. Записуйте власні відео та закликайте знайомих піклуватися про своє здоров’я, – наголошує МОЗ.

Ці прості процедури мають стати головним трендом весни.

TikTok – https://vm.tiktok.com/GCSGw7/

Instagram – https://www.instagram.com/coronainfoua/

Нагадаємо, 6 квітня на центральних каналах для школярів стартують онлайн-уроки. Розклад вже відомий.