Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Экономика » У Запоріжжі зростає кількість безробітних

У Запоріжжі зростає кількість безробітних

У Запоріжжі зростає кількість безробітних

За даними запорізького обласного центру зайнятості станом на 15 грудня кількість безробітних складає 20 700 людей в області.

Першого грудня їх кількість складала на 500 чоловік менше, а за тиджень до початку зими – ще на 600 менше. Це свідчить про те, що людей, які хочуть зареєструвати безробіття з кожним тижнем більшає приблизно на 500 чоловік. Варто зазначити, що 25% від зареєстрованих не отримують державних виплат.

Що стосується співвідношення попиту і пропозиції, то на одне вакантне місце претендують 16 мешканців області, у місті цей показник – 5 до 1. Станом на 1 грудня на одне робоче місце претендували 14 мешканців області, показник попиту і пропозиції у місті не змінився.

За даними обласного центру зайнятості з початку грудня щодня статус безробітних отримували в середньому 256 чоловік. А за направленням служби зайнятості щодня працевлаштовуються в 5 разів менше – 51 безробітний, який перебував на обліку.