Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » На комісії по ЖКХ депутати ініціювали проведення службового розслідування

На комісії по ЖКХ депутати ініціювали проведення службового розслідування

На комісії по ЖКХ депутати ініціювали проведення службового розслідування

Щойно, на комісію по ЖКХ прийшли мешканці  будику по вулиці Зелена, 35 люди вимагають підключити в будинку опалення

Вчора, 5 грудня їм припинили теплопостачання, зараз мешканці 9 квартир змушені замерзати, з них – двоє людей з інвалідністю.

Проблема полягає у тому, що будик є колишнім гуртожитком співробітників інтернату, опалення мешканці отримували з котельні, яка належала КП “Запорізький дитячий дім-інтернат”. Вісім років тому котельню передали в оренду комунальному підприємству “Соцкомуненерго”, та у цього році, через наявність непогашеного боргу договір оренди розірвали. Директорка інтернату відразу попередила, що подаватися тепло не може, оскільки організація є неприбутковою, а тому замовляти послуги вона не може. На початку опалювального сезону мешканці будинку здійняли скандал, проблему на деякий час вдалося вирішити, але вчора вона знову стала актуальною.

Депутати, що входять у профільну комісію готують звернення до губернатора області Контянтина Бриля з вимогою провести службове розслідування по даному факту. Зокрема вимагають покарати затупника губернатора Едуарда Гугніна та ряд причетних до цього непорозуміння людей.