Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Зміни у роботі трамваїв у Запоріжжі – як працюватиме транспорт

Зміни у роботі трамваїв у Запоріжжі – як працюватиме транспорт

Зміни у роботі трамваїв у Запоріжжі – як працюватиме транспорт

Ілюстративне фото

У Запоріжжі завтра, 25 квітня, змінено рух транспорту трамваїв. Запоріжцям розповідають, як курсуватиме транспорт.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт трамвайної колії по  вул. Магістральній рух трамвайного маршруту №14 з 9:00 до 13:30 буде організовано по маршруту «Запоріжцирк – М’ясокомбінат».

Інші трамвайні, автобусні та тролейбусні маршрути працюють за затвердженими схемами руху маршрутів.

При цьому у наслідок військової агресії РФ, в схемах руху автобусних маршрутів в напрямку Заводського району можливі тимчасові зміни.

При зміні в роботі громадського транспорту інформація буде надана додатково.

Нагадаємо, 23 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода в одному із районів міста Запоріжжя. У ДТП потрапило одразу три авто.

На місці рятувальники встановили, що сталося зіткнення трьох легкових автомобілів, в результаті чого один із них перевернувся. Після огляду лікарями чоловік від госпіталізації відмовився. Інші водії не постраждали.