Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Резонанс » У запорізькому дитсадку проводять службове розслідування

У запорізькому дитсадку проводять службове розслідування

У запорізькому дитсадку проводять службове розслідування

Від мера вимагають зберегти життя дітей.

В одному із дитячих садків Запоріжжя дитина випала із другого поверху й зазнала травм голови. Через це в дошкільному закладі призначили службове розслідування.

Про це повідомляють в Запорізькій міській раді.

За підсумками службового розслідування, яке перевіряє факт неналежного ставлення до службових обов’язків, будуть зроблені висновки. Винні будуть притягнуті до відповідальності. На період службового розслідування виховательку відсторонено від виконання службових обов’язків. Також, за наявною інформацією, слідство проводять правоохоронці, – йдеться у повідомленні.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в Управлінні Нацполіції Запорізької області повідомили, що дитина залишилася в групі одна, відчинила вікно та випала спочатку біля вхідної двері, а потім на землю.