Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Стало известно, установят ли в Запорожье новогоднюю елку

Стало известно, установят ли в Запорожье новогоднюю елку

Стало известно, установят ли в Запорожье новогоднюю елку

У  Запоріжжі цього року не встановлюватимуть ялинку на відкритій місцевості. Це роблять заради безпеки людей та щоб запобігти масовим скупченням.

Про це повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Натомість новорічну ялинку в Запоріжжі встановили у мультифункціональному укритті «Незламний Хаб».

Фото: Анатолій Куртєв/Telegram

“Одразу відповідаю усім, кого цікавить питання коштів: жодної додаткової копійки з міського бюджету на це не виділялось. Для створення святкової атмосфери були використані ялинка та прикраси, придбані у минулі роки, а також патріотичні іграшки від громадської організації «Запорізькі Берегині»”,  – зазначив Куртєв.

Укриття «Незламного Хабу» відкрите цілодобово. Кожен охочий може прийти й помилуватись ялинкою, так і відвідати якийсь із новорічних заходів

Як писав раніше Inform.zp.ua, в Запоріжжі планують розпочати продаж новорічних ялинок. В лісовому розсаднику Запорізького лісгоспу під продаж підготували приблизно 400 дерев.