Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Резонанс » Іван Мінченко: “Хто така Катерина Сімонова і чому запоріжці хочуть її звільнення”

Іван Мінченко: “Хто така Катерина Сімонова і чому запоріжці хочуть її звільнення”

Іван Мінченко: “Хто така Катерина Сімонова і чому запоріжці хочуть її звільнення”

Катерина Сімонова

Директор департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова потрапила у скандал після того, як виклала відео, де познущалась з обурень запоріжців через стріт-арт з «бойовими котиками». Тому військовослужбовець із Запоріжжя Іван Мінченко розмістив петицію про недовіру Сімоновій з вимогою звільнити її з посади. Петиція зібрала необхідні 750 голосів, аби її розглянули на сесії міської ради.

Також Іван написав блог у якому перерахував причини з яких Катерина Сімонова має піти з посади.

Підготував дайджест: “Хто така Катерина Сімонова і чому запоріжці хочуть її звільнення”.

  1. Петиція про недовіру та звільнення директорки департаменту культури і туризму міськради Катерини Сімонової за три дні зібрала необхідну кількість голосів.
  2. Думку територіальної громади мають почути представники цієї громади, а саме депутати Запорізької міської ради, тому очікуємо відповідних кадрових рішень. Випадки ігнорування волевиявлення та нехтування інтересів громади є неприпустимими з боку органів місцевої влади.
  3. Довели інформацію, що певна посадова особа, імовірно зробила вигляд роботи з громадою та зібрала робочу групу зі створення Меморандуму про вуличне мистецтво у Запоріжжі. Однак, доводимо до відома громади, що будь-які прийняті рішення не мають зворотної сили на події, які вже відбулися. Ми ж не російська федерація, де закон працює тільки на політичну еліту.
  4. Оскільки, сайт електронних петицій має обмеження в текстових символах і не витримує усіх “заслуг і здобутків”, які має пані Катерини Сімонова за період служби в органах місцевого самоврядування, то анонсую подання додаткового обґрунтування з посиланнями на відповідні норми.
  5. Запрошую журналістів до участі в короткому брифінгу щодо обґрунтування вимог петиції №8321. Для більш детальної інформації, прошу писати в особисті повідомлення.

Іван Мінченко, військовослужбовець


Цей матеріал опублікований у якості блогу. Думки авторів можуть не співпадати з думками редакції.