Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Вулиця Андрія Лободи у Запоріжжі: чому депутати міськради не проголосували за перейменування

Вулиця Андрія Лободи у Запоріжжі: чому депутати міськради не проголосували за перейменування

Вулиця Андрія Лободи у Запоріжжі: чому депутати міськради не проголосували за перейменування

Запорожье

Депутати Запорізької міської ради не стали розглядати на сесії перейменування однієї з вулиць міста на честь запорізького співака Андрія Лободи.

Про цю ситуацію написав запорізький краєзнавець Роман Акбаш.

“Ех, трохи засмучу усіх, хто хотів бачити у Запоріжжі вулицю Андрія Лободи. На міськраді не розглянули це питання. Відклали, як я розумію за клопотанням депутатів від ЄС. Бо Андрій за їх думкою помер “регіоналом”… Я так щойно прочитав в новинах.

Я буду, мабуть, не в тренді, але на мою думку Андрій як патріот України міг би ще фору дати деяким депутатам чи членам ЄС. Не буду тицяти пальцями, але ж здається в їх лавах є колишні “регіонали”. Я не помиляюсь?

А стосовно Андрія та його роботи у часи Януковича є в мене особиста історія. Якщо пам’ятаєте, то ультрас та футбольні фанати, м’яко кажучи, були у контрах з “ригами” та режимом ПроФФесора. А тут як раз ультрас “Динамо” зняли документальний фільм про весь цей навколо футбольний рух. Запропонували нам показати його у Запоріжжі. Потрібно було знайти просторий зал із великим екраном. Звісно, то було ще те завдання – знайти у ті часи зал для ультрас, щоб показати фільм про тих же ультрас.

Випадково якось вийшли на Андрія Лободу – фактично посадовця тоді, директора Обласного центра молоді. І він такий несподівано нам каже: “А показуйте фільм у нас, в Центрі молоді”. Ми трохи “обалдели”. Але питаємо: “Скільки це буде коштувати?”. А Лобода такий: “Безкоштовно, якщо ви не збираєтесь квітки на сеанс продавати”. Хотів би я коли-небудь перевірити, як би себе повів у такій ситуації умовний директор ЦОМ від ЄС”.