Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Погладь віртуального пухнастика – допоможи тваринам пережити зиму в теплі

Погладь віртуального пухнастика – допоможи тваринам пережити зиму в теплі

Погладь віртуального пухнастика – допоможи тваринам пережити зиму в теплі

Домашні улюбленці заряджають енергією та дарують тепло краще, ніж генератор чи обігрівач. Проте не у всіх є чотирилапі друзі. Тому лінія магазинів EVA та фонд HAPPY PAW створили можливість почухати віртуального котика або песика і таким чином допомогти реальним тваринам з притулків пережити зиму в затишку.

Зробити це можна на сайті ініціативи “Тепло хвостикам”, де чекають на увагу й піклування милий котик та песик-рудась. Саме ви можете їх розвеселити, погладивши, погравшись або, наприклад, кинувши м’ячика. Кожна з цих дій допоможе і цілком реальним чотирилапим, адже так організатори ініціативи проводять збір коштів на тепло для тварин з 8 притулків по всій Україні. До речі, на благодійників, які ощасливлять своєю увагою пухнастиків на сайті, окрім радості від доброї справи, чекає ще й додатковий бонус – тематична гра в Telegram або Viber bot EVA.

Мета ініціативи “Тепло хвостикам” – зібрати 400 000 гривень на новенькі будки і дрова для приготування їжі та обігріву притулків. Кожен, кому небайдужа доля песиків та котиків, що поки не мають своєї людини, може допомогти закрити збір. Зробити переказ від 1 гривні на підтримку хвостиків з притулків можна також на касі будь-якого магазину EVA.

Третій рік поспіль EVA надає допомогу притулкам для тварин, відмовляючись від розсилки новорічних сувенірів партнерам, і цьогоріч подбала, щоб кожен охочий зміг приєднатися до ініціативи у зручний спосіб, адже її мета – велика та амбітна.

“Для кожного українця ця зима є дуже важкою, безхатні тварини не виняток. Через війну притулки переповнені евакуйованими чотирилапими і ще тисячі покинутих тварин потребують негайної допомоги та прихистку. Перед притулками, як ніколи, стоїть питання, як же нагодувати та обігріти своїх підопічних. Саме тому ми разом із мережею EVA вирішили забезпечити хвостатим житло і тепло, придбавши будки та запас дров. Комфортні домівки для собак, гарячий обід і теплі котобудиночки все це допоможе пережити не один місяць зими, а й слугуватиме вкладом у поліпшення життя тварин на перспективу”, – прокоментувала Людмила Єнжеєвська, кураторка фонду допомоги безпритульним тваринам HAPPY PAW.

“Попри те що основні ресурси зараз спрямовано на допомогу Силам оборони України та людям, які опинились у скруті через війну, проблеми безхатніх тварин не зникли, а лише загострились. Тому кампанія “Тепло хвостикам” актуальна як ніколи. Останній рік яскраво показав, що головне в житті – нематеріальне. Тож я впевнена, партнери, які розділяють наші цінності, будуть раді дізнатись, що, замість отримання корпоративних сувенірів, допомогли беззахисним тваринам, а тисячі українців доєднаються до нашої ініціативи”, – додала керівниця PR-напряму ТОВ “РУШ” (EVA та EVA.UA) Олександра Гнатик.

Збір коштів в рамках ініціативи “Тепло хвостикам” триватиме з 7 грудня 2022 до 7 січня 2023 року, тобто до Різдва за юліанським календарем – теплого, сімейного та домашнього свята, коли мають траплятися добрі дива.

ПЕРЕЛІК ПРИТУЛКІВ , ЯКІ МАЮТЬ ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ В РАМКАХ ІНІЦІАТИВИ:

  1. Притулок “Лісовий” (110 собак, 60 котів), Богородчанський район, Івано-Франківська область;
  2. Притулок “Врятуй життя” (115 собак), м. Хмельницький;
  3. Притулок “Маємо право” (40 собак, 40 котів), м. Лозова, Харківська область;
  4. Притулок “Вікно в життя” (63 собаки, 42 кота), м. Дніпро, с. Діївка;
  5. Притулок “Дім Сірка Калуш” (350 собак), м. Калуш, Івано-Франківська область;
  6. Притулок “Дай лапу, друже” (450 собак, 70 котів), м. Запоріжжя;
  7. Притулок “Кращий друг” (30 собак, 40 котів), м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область;
  8. Притулок “Друг” (500 собак, 200 котів), м. Дніпро.

Якщо сума зборів перевищить поставлену мету, перелік притулків та/або обсяги допомоги буде збільшено, тож кожна переказана гривня може подарувати тепло пухнастику, який дуже його потребує.