Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » ГК «Інвестохіллс» подарувала юній художниці, яка знайшла прихисток у Центрі допомоги ВПО в Запоріжжі, онлайн-курс у школі мистецтв

ГК «Інвестохіллс» подарувала юній художниці, яка знайшла прихисток у Центрі допомоги ВПО в Запоріжжі, онлайн-курс у школі мистецтв

ГК «Інвестохіллс» подарувала юній художниці, яка знайшла прихисток у Центрі допомоги ВПО в Запоріжжі, онлайн-курс у школі мистецтв

Група компаній «Інвестохіллс» подарувала онлайн-курс з ліплення юній художниці Сабіні Колінько, яка разом з родиною наразі знайшла прихисток у Центрі з надання допомоги внутрішньо переміщеним особам «Інвестохіллс» у Запоріжжі.

Дівчинка проходитиме онлайн-курс, який включатиме 24 індивідуальних заняття, у Школі мистецтв «Монтессорі центр».

А щоб Сабіні було зручно займатися, за розпорядженням засновника та керуючого партнера ГК «Інвестохіллс» Андрія Волкова їй також передали від компанії ноутбук.

«Про Сабіну я дізнався після того, як дівчинка подарувала нашій групі, як засновникам Центру допомоги, справжній талісман – українську хатинку, яка уособлює в собі все, що важливе для кожного українця: дім, рідну землю та найдорожчу батьківщину. Деталізація виробу просто вражає. Щоб віддячити Сабіні, а також підтримати її прагнення творчо розвиватися, ми в компанії прийняли рішення оплатити навчання дівчинки у школі мистецтв. Нажаль, поки що це курс онлайн, оскільки війна вносить в життя свої корективи», – розповів Волков.

У свої 14 років Сабіна дійсно має неабиякі здібності. Рідні кажуть, що це в неї від бабусі, яка також художниця. Дівчинка малює та займається ліпленням. Її роботи часто посідають призові місця у мистецьких конкурсах.

Після війни родина юної художниці планує повернутися до Енергодару, а сама вона – продовжити освіту у сфері мистецтва.

«Я дуже вдячна за турботу та душевне тепло, подароване моїй дитині. Така допомога людям, які опинилися у складних життєвих обставинах, є важливим свідченням небайдужості, доброти та надії на кращі часи», – подякувала мама дівчинки керівництву групи компаній.

«Від щирого серця хочу подякувати Волкову Андрію Вікторовичу за цей неймовірний і такий бажаний подарунок. За те, що я отримала від Вас ноутбук та курси з ліплення. Це шалено цінно та багато значить для мене. А також хочу подякувати керівнику Центру допомоги «Інвестохіллс» Городенському Миколі Васильовичу за його тепло, що дарує усмішки, які сяють на обличчях дітей Центру», – не стримала емоцій і сама Сабіна.