Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Экономика » Smart House вiд Sensar – початок нової історії у Львові

Smart House вiд Sensar – початок нової історії у Львові

Smart House вiд Sensar – початок нової історії у Львові

Smart House вiд Sensar у Львові

9 листопада в рамках львівського проєкта запорізької компанії SENSAR Development було презентовано нове будівництво – Апарт-комплекс Smart House. У компанії є гарна традиція – приступати до нових справ наприкінці осені. В цьому році вирішили не порушувати її, тому винайшли спосіб розпочати неймовірну історію у центрі Львова.

Презентація місця особливого затишку

На презентації творці та натхненники розповіли про переваги проєкту, його особливості. Своє бачення представили талановиті, креативні спеціалісти індустрії:

  • Марк Марченко, засновник, CEO Sensar Development;
  • Марк Савицький, головний архітектор, дизайнер проєкту;
  • Олена Бартуль, директорка, керівниця відділу продажу SENSAR Development.

Робота над цим проєктом розпочалася за межами рідного для компанії міста Запоріжжя, тому є досить важливою і цінною. У самому серці старовинного Львова мають реалізуватись всі зручності для мешканців сучасного житла.

Апарт-комплекс Smart House – це місце, де ви зможете розпочати нове життя, власний бізнес, створити свій простір. Апартаменти від 17 м² у середовищі затишного, привітного Львова стануть новим стартом для вашої ідеї. Sensar традиційно вирішив вас не обмежувати в квадратурі, адже придбати ви зможете від маленьких ергономічних квартир до просторих апартаментів, у яких з власної тераси відкривається розкішний пейзаж на історичний Львів.

Власникам приміщень пропонують не лише гарні краєвиди, вдале розташування, але й автономне опалення з тепловими насосами, зручний підземний паркінг. Усі ваші буденні житлові питання Sensar вирішує на найвищому рівні. 

Якщо ви розглядаєте Smart House з точки зору бізнес-простору, не переймайтеся про свої інвестиції. Саме він стане справжнім магнітом для туристів, адже за 20 хвилин від апартаментів знаходяться  Львівська ратуша, Собор Святого Юра, парк Франка, iншi видатні місця.

Smart-життя і smart-бізнес: головні переваги 

Ви самостійно плануєте свій простір, обираєте квадратуру потрібного приміщення, організовуєте бізнес-середовище. Все це можливо з нерухомістю Smart House. Затишні квартирки стають місцем комфортних вечорів, просторі апартаменти вражають власними терасами. 

Якщо ви ще вагаєтесь, чи вартий новий проєкт Sensar вашої уваги, пропонуємо вам ознайомитися з іншими особливостями сучасного будівництва:

  • наявний підземний паркінг. Попри розташованість апартаментів у центрі Львова, ви можете не перейматися за вільні паркомісця на прилеглій території. Якщо ж у вас електроавтомобіль, завжди є можливість зарядити його тут;
  • розкішні тераси на 5-7 поверхах з неповторними краєвидами;
  • високі стелі (2,9 м) та металопластикові вікна з двокамерними склопакетами;
  • автономне опалення тепловими насосами.

Для бізнесу пропонують сучасний конференц-зал на першому поверсі, та офісні приміщення. Їх площа – від 12 м² до 56 м², тому ви сміливо зможете визначатися з потрібною площею для облаштування бізнес-простору. Конференц-зал передбачений на 48 осіб, коворкінги – на 12 і 16 осіб. Також тут є технічне оснащення, власна кав’ярня. 

Пам’ятайте, що велике починається з малого. Ваша історія може розпочатися у Львові разом з новою сторінкою Sensar. Оберіть свій шлях та не вагайтеся реалізовувати його навіть у такий неспокійний час.