Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » ЖКХ » Завдяки споживачам газу “Запоріжгаз” відправив першу автівку на передову

Завдяки споживачам газу “Запоріжгаз” відправив першу автівку на передову

Завдяки споживачам газу “Запоріжгаз” відправив першу автівку на передову

“Запоріжгаз” відправив першу автівку на передову

Більше 100 клієнтів АТ «Запоріжгаз» зробили свій внесок у придбання автомобіля для наших захисників. В рамках акції «Авто для ЗСУ», оголошеної в серпні, споживачі придбали газове обладнання в Клієнтському просторі. Частина коштів від продажу обладнання пішла на купівлю пікапа для 46 десантно-штурмової бригади.

Загалом в Україні в мережі 104.ua Клієнтських просторів і на сайті market.104.ua було продано понад 3800 одиниць акційного газового обладнання.
Запорізькі клієнти придбали більше 100 котлів, сигналізаторів та модемів дистанційної передачі даних лічильника. Частину коштів від продажу цих товарів було спрямовано на придбання автівки для ЗСУ.

Це повнопривідний позашляховик Mitsubishi, який допомагатиме нашим захисникам. Авто пройшло технічне обслуговування, перефарбоване в камуфляжний колір і невдовзі поїде на південь України, де триває контрнаступ.

Українцям, в тому числі й нашим клієнтам, вдалось зібрати понад 412 тисяч гривень на автомобіль для українських десантників, – говорить керівник управління клієнтського сервісу АТ «Запоріжгаз» Олег Данилов. – На цьому ми вирішили не зупинятися. Ми продовжимо акцію «Авто для ЗСУ». Раніше на честь Дня Незалежності «Запоріжгаз» передав ще одну автівку для ЗСУ.

Загалом з початку війни газорозподільні компанії, які працюють під брендом РГК, вже передали понад 210 одиниць автотранспорту: автобусів, вантажівок, позашляховиків, екскаваторів та ін.