Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » События » Cпорт » Кросівки жіночі для бігу і тренувань: топ-3 моделі 2022 року

Кросівки жіночі для бігу і тренувань: топ-3 моделі 2022 року

Кросівки жіночі для бігу і тренувань: топ-3 моделі 2022 року

обувь спорт женщины тренировка

Є кросівки, в яких можна вийти на прогулянку, а є кросівки, в яких можна ходити в спортзал. Взуття для тренувань має забезпечити правильний баланс комфорту та зручності. Якщо вибрати неправильне взуття, то результат ваших тренувань буде значно гірший.

Спеціалізовані кросівки жіночі для тренувань забезпечують стабільність руху, та дозволяють отримувати кращий результат від бігу чи тренувань. Щоб знайти найкращі спортивні кросівки, журналісти запитали в жінок-спортсменів, які є фахівцями у фітнесі, і обрати  їхнє улюблене взуття для занять у спортзалі, від тренувань у тренажерному залі до карді тренувань. В цій статті будуть представлені три моделі жіночих кросівок для тренувань в 2022 році.

  1. Adidas SL20
Adidas SL20
Adidas SL20

Adidas SL20 — це нейтральні щоденні жіночі кросівки. Модель дуже легка, що робить її ідеальним вибором для бігунів. Вони добре фіксуються на нозі, але, ймовірно, для більшості людей потрібно брати на ½ розміру більше за ваш стандартний щоб додатково збільшити комфорт. В той же час тверда піна та деяке направлення через передню частину стопи роблять їх універсальними для будь-яких тренувань. Вони мають легку проміжну підошву для хорошої амортизації. Сама підошва зроблена з всесвітньовідомої гуми Continental, яка гарантує чудове зчеплення як на вологих, так і на сухих поверхнях. Сітчастий верх кросівок покращує циркуляцію повітря.

Ціна на цю модель стартує від 2200 гривень. Це доступний варіант для будь-кого, хто шукає базові кросівки, в яких можна спокійно впоратися з багатьма вправами у різних видах спорту.

  1. Nike Quest 4
Nike Quest 4
Nike Quest 4

Nike Quest 4 — це міцні щоденні кросівки для тих, хто шукає універсальне взуття. Ці кросівки коштують в Україні від 3500 гривень, тому вони стануть гарним вибором для тих, хто хоче мати взуття, в якому буде зручно у тренажерному залі, так і взуття для того, щоб носити щодня. А ще легкі і зручні кросівки Nike Quest 4 це відмінний вибір для щоденних пробіжок.

Збільшена проміжна підошва з текстурованого піноматеріалу гасить ударні навантаження. Гумовий захисний бар’єр Crashrail на бічній частині покращує амортизацію. Язичок сполучений з підкладкою для надійної посадки.

  1. Puma RGY Neko
Puma RGY Neko
Puma RGY Neko

Бігові кросівки Puma RGY Neko створені для максимального комфорту під час зайняття спортом чи бігу на довгі дистанції. В них реалізована плавна амортизація при переході стопи з п’яти на носок, що надійно фіксує стопу, пропускає повітря і відмінно розподіляє навантаження. Модель створює відчуття, схоже на носок.

Верх кросівок щільно прилягає до ноги, а насичена піна NRGY робить Puma NRGY Neko приємними як для прогулянок так і для тренувань. Ціна в Україні стартує від 1200 гривень, що робить кросівки доступними навіть для спортсменки-початківці.

Тренування і біг можуть приносити задоволення, але ви ніколи не забудете біль, який виникає через неправильне взуття під час тренування. Саме правильне спортивне взуття може покращити або завадити вашому тренуванню. Хороше спортивне взуття для жінок важливіше ніж просто питання естетики. Жіночі кросівки потрібні і щоб не отримати травми, і щоб отримати максимальні результати.