Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Зимові чоловічі кросівки: поради як обрати

Зимові чоловічі кросівки: поради як обрати

Зимові чоловічі кросівки: поради як обрати

В Україні вже середина осені і температура стає нижчою із кожним днем. Саме зараз час подумати про вибір якісного та зручного взуття на зиму. Так кросівки чоловічі допоможуть вам зберегти ноги в теплі, але й при цьому відчувати зручність від спортивного взуття.  Процес пошуку хорошої пари чоловічого взуття складається з кількох рівнів, а їхня ціна не завжди є вирішальним фактором.

Від матеріалів у виробництві до технологій амортизації від підошві – все має значення. Універсального рішення тут немає. Але щоб вам було простіше вибрати правильне чоловіче зимове взуття, фахівці обрали чотири універсальних порад перед покупкою взуття на зиму.

  1. Треба визначити де ви будете носити взуття

Спочатку визначитеся, де ви будете використовувати взуття. Це для офіційної обстановки? Щоденних прогулянок? Чи можливо вам потрібно взуття на всі випадки.

Звичайно є моделі кросівок, які більше підходить для офіційних заходів та заходів. Вони стильні та зручні, але вони не призначені для бігу та не мають технологічних рішень чи захисту від вологи. В той же час трекінгові кросівки саме призначене для дуже великих навантажень і матимуть декілька систем захисту стопи. Вони працюють із природним рухом вашої стопи, щоб забезпечити вам підтримку. А от для бігу по бездоріжжю вам потрібні черевики з меншою подушечкою, але з більшим зчепленням і підтримкою.

  1. Перевірте вагу взуття

Часто люди не звертають уваги на вагу свого взуття. Але зимою, при додаткових навантаженнях, поганому стані дороги – велика вага взуття змусить вас витрачати сили і енергію.  Наприклад, якщо ви обираєте кросівки, ви можете подумати, що додаткові 100 г нічого не змінять. Але ви зрозумієте, що це важливо, коли пройдете в них перші 10 000 кілометрів. Фахівці радять обирати моделі кросівок, що використовують сучасні технології і мають найменшу вагу.

  1. Обирайте якість

Багато людей купують взуття, орієнтуючись або на зовнішній вигляд, або на ціну, але пізніше, коли вони починають носити його регулярно, вони в кінцевому підсумку розчаровуються. Часто дизайнери не створюють взуття для швидкості чи. Ви можете знайти модний продукт, який чудово виглядає на вітрині і вважається сучасним та модним. Але під час покупки фахівці радять більше зосередитись на матеріалах із яких виготовлено взуття, комфорті та практичності. Набагато важливіше не те, наскільки круто виглядає пара, а те – чи буде вам зручно в цьому взутті ходити.

  1. Акції та мода

Не купуйте пару взуття лише тому, що її купують усі інші. Знайдіть свій власний стиль. Пам’ятайте для чого ви вирішили придбати взуття та не завжди орієнтуйтесь на модні чи акційні моделі. Коли справа доходить до чогось такого особистого, як взуття, не піддавайтеся ажіотажу лише тому, що це є у якоїсь зірки, актора або ваш улюблений персонаж в серіалі пропонує це. Є чудове взуття, яке, здається, нікого не цікавить просто тому, що воно не є частиною трендів цього сезону. Тож перед покупкою, запитайте себе, чому ви купуєте це взуття? Чи справді воно буде служать вашим цілям і доповнювати ваш гардероб?

Вибираючи правильну пару взуття, потрібно враховувати багато чого. Деякі чоловіки мало замислюються про те, яке взуття вони вибирають, вони просто хочуть щось стильне та зручне. Для інших чоловіків взуття є просто необхідністю, і тому вони просто беруть першу ліпшу пару, яка їм трапиться, аби не була дорога. Однак насправді є низка вагомих причин, чому ми повинні більше піклуватися про те, чи вибираємо ми правильне взуття чи ні, особливо у зимовий період.