Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Як зекономити на купівлі брендового одягу? Корисні поради

Як зекономити на купівлі брендового одягу? Корисні поради

Як зекономити на купівлі брендового одягу? Корисні поради

Одяг

Усім відомо, що якісний та правильно підібраний одяг здатен кардинально змінити образ, тож треба звернути особливу увагу на речі виробництва відомих брендів.

Одяг
Одяг

Стильний брендовий одяг за прийнятними цінами можна знайти в інтернет-магазині Invogue.ua, тут можна знайти продукцію 50 брендів, що відомі у всьому світі. Зекономити на купівлі брендового одягу можна за рахунок різноманітних акцій та участі у програмі лояльності магазину. Зручною буде наявність декількох варіантів оплати та доставки, враховуючи експрес-доставку по Одесі та Києву (власний кур’єр). Також можливий самовивіз з мережі магазинів Invogue Fashion Group.

Принципи формування ціннику брендового одягу

На вартість брендової продукції впливають:

  • якість;
  • дизайн;
  • реклама;
  • ім’я виробника.

Не слід також забувати, що одяг можуть реалізовувати не прямі представники бренду, а посередники, тож цінник також буде залежати і від їх жаги до заробітку.

Як зекономити на купівлі брендового одягу?

Якщо ви бажаєте, щоб у вашому гардеробі були лише брендові речі, але не вважаєте за потрібне витрачати на їх купівлю багато грошей, то слід притримуватись наступних рекомендацій.

Період розпродажів – це найкращий час для оновлення гардеробу, слідкуйте за оголошеннями магазинів, є резон підписатися на розсилку інтернет-магазину Invogue, щоб бути у курсі спеціальних пропозицій та акцій. Часто розпродажі влаштовують або у кінці сезону, або перед презентацією нової колекції – це ваш шанс придбати стильні якісні речі за прийнятними цінами.

Якщо мова йде про звичайні магазини, то рекомендується звертати увагу на ті розділи, де залишаються речі одного розміру. Вартість таких речей суттєво знижується, адже їх треба продати якнайшвидше.

Онлайн-магазини – це ідеальні майданчики для придбання брендових речей, адже їм не потрібно витрачати гроші на оплату великої кількості персоналу або на оренду приміщення, тому ці витрати не будуть закладатися у вартість товару. У рекламних розсилках можна знайти безліч промокодів, які допоможуть зробити покупку ще більш приємною. Також треба зауважити, що в інтернет-магазині робота максимально автоматизована, тож шопінг для кожного клієнта буде максимально зручним і швидким.

Всі ці рекомендації допоможуть суттєво зекономити на придбанні брендового одягу та створити унікальний гардероб.