Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Экономика » Другого вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбудеться “Ярмарок праці”

Другого вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбудеться “Ярмарок праці”

Другого вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбудеться “Ярмарок праці”

Работа

Другого вересня 2022 року у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбудеться «Ярмарок праці». Початок об 11.00.

Мета заходу: об’єднати на одному майданчику українців, які постраждали від військової агресії рф і вимушено переїхали до Запоріжжя з тимчасово окупованих територій, зон активних бойових дій, і експертів з працевлаштування, представників бізнесу. Адже дуже важливою є підтримка, знання інструментів для пошуку роботи або відкриття власної справи, вміння вчасно ними скористатися.

Ярмарок праці
Ярмарок праці

Захід організовано Запорізькою ТПП за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки Європейського Союзу. «Ярмарок праці» продовжує реалізацію проєкту «PRO_Business» – онлайн-платформи запорізького бізнесу.
Консультуватимуть: фахівці Запорізького міського центру зайнятості, експерти з працевлаштування та пошуку роботи, представники міжнародних програм підтримки, волонтери, підприємці.
Серед основних тем розмови – відповіді на питання, з якими найчастіше звертаються пошукачі роботи, подолання гендерних стереотипів, можливості працевлаштування у м. Запоріжжя, історії успіху від представників бізнесу.

Спікери і спікерки:

  • Андрій Куц, віцепрезидент Запорізької ТПП
  • Олександр Головко, президент ЗОСПП(Р) «Потенціал»
  • Альона Іщенко, начальниця відділу рекрутингу Запорізького міського центру зайнятості
  • Анастасія Перепелиця, координаторка в Запорізькій області БО “БФ “Стабілізейшн Суппорт Сервісез”
  • Анастасія Калашник, UN Women
  • Альона Гавриленко, заступниця голови Ради Запорізької обласної федерації роботодавців
  • Андрій Карпенко, директор ГС “Запорізький кластер “Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування”
  • Кирило Сухацький, директор ТОВ “Брайтмедіа компані”.

За підтримки Запорізького міського центру зайнятості для учасників і всіх зацікавлених підготовлено добірку корисної інформації для пошуку роботи і відкриття власної справи. Зокрема, як зареєструватися у центрі зайнятості, де шукати вакансії, як отримати мікрогрант на створення або розвиток власної справи та інші поради.

Контакти організаторів:
email: [email protected], (050) 484-11-97
Пресцентр: (097) 394-43-94, e-mail: [email protected]
Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://cutt.ly/aXnbsWx

Довідково

«Ярмарок праці» організовано в межах проєкту «Збереження та відновлення експортного і виробничого потенціалу МСБ Запорізької області в умовах воєнного стану», який реалізує Запорізька торгово-промислова палата в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.