Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Криминал » Резонанс » ЗСУ вдарили по складам і базам окупантів в Запорізькій області: що знищили за тиждень

ЗСУ вдарили по складам і базам окупантів в Запорізькій області: що знищили за тиждень

ЗСУ вдарили по складам і базам окупантів в Запорізькій області: що знищили за тиждень

САУ Caesar (Цезарь)

Українські артилеристи продовжують бити по об‘єктам окупаційних військ у Запорізькій області. Під удари ЗСУ потрапляють склади та бази російських військ.

Редакція inform.zp.ua вирішила розповісти, які об‘єкти окупантів потрапили під снаряди українських бійців.

Як працювала артилерія ЗСУ у Запорізькій області

За тиждень українська артилерія відпрацювала на Запорізькому напрямі 5 військових об‘єктів російських окупантів. Під ударом ЗСУ опинилися ворожі бази та боєкомплекти.

17 серпня українські військові били по об‘єктах супротивника одразу у двох районах Запорізької області. У районі Кирилівки ЗСУ знищили базу окупантів. А у Якимівському районі завдали удару по складу з боєприпасами.

Ще одну ворожу базу українські бійці знищили у Василівському районі 19 серпня. А 20 серпня сталися вибухи у Мелітополі – знову ж, таки на російській військовій базі.

Того ж дня стало на один менше складів окупантів. ЗСУ здійснили обстріл складу боєприпасів у Пологівському районі Запорізької області.

Тим часом українські артилеристи нищать боєкомплекти рашистів та їх бази і у сусідніх регіонах.

Украинская армия

Що потрапило під удар української армії на Херсонщині

Активно знищуються російські військові об‘єкти і в окупованій Херсонській області. Три дні поспіль українські артилеристи працювали по військах агресора у Новій Каховці. Як наслідок в окупантів стало менше на 3 бази.

Стільки ж днів ЗСУ обстрілювали об‘єкти рашистів і в Бериславському районі. Вибухнули 4 боєкомплектів російських військ. Окрім цього українські бійці знищили і командний пункт ворога.

У районі тимчасово окупованого Херсону 18 серпня українські військові також знищили ворожі боєкомплекти. Вже вкотре сталися вибухи у Чорнобаївці. Там ліквідували ворожий склад і базу.

Запорожские артиллеристы показали, как наносят удар по противнику

Що ЗСУ знищили у окупантів на Донбасі

 На території Луганської та Донецької областей військові об‘єкти росіян також регулярно опиняються під прицілом. У Донецьку за два дні знищили два склади боєприпасів.

У районі Ясинуватої українські військові також ліквідували боєкомплект військ агресора. Аналогічні об‘єкти потрапили під удари у Амвросіївці та Горлівці.

Ворожі склади вибухають і на Луганщині. Один із таких знищили в смт Родакове і Слов‘яносербському районі. У Лисичанську ЗСУ ліквідували штаб російської армії. В Кадіївці стало на одну ворожу базу менше.

Загалом, за тиждень ЗСУ знищили 17 складів БК, 11 баз, 1 штаб і 1 командний пункт російських окупантів.

Артиллеристы ВСУ разбомбили российскую технику в Пологовском районе
Уничтоженная техника оккупантов

Нагадаємо, війська росії хочуть відкрити фільтраційний пост у Василівці. Фільтраційний пункт має ще одну мету – перевірка українців.